Käsityökiertue 2021/2022

Käsityökiertue 2021 syventää osaamista, muuttaa mielikuvia ja uudistaa käsityönopetusta. 

Käsityökiertue 2021 vierailee kolmessa kaupungissa: 

  • Tampere 4.-5.2.2022 (TAPAHTUMA SIIRTYY AVI:N KOKOONTUMISRAJOITUSTEN TAKIA) ----->8.-9.4.2022 Tammerkosken lukio, TÄYNNÄ  
  • Joensuu 10.-11.9.2021 TAPAHTUMA SIIRTYY AVI:N KOKOONTUMISRAJOITUSTEN TAKIA  ---->  25.-26.3.2022    Itä-Suomen yliopisto ja Nepenmäen koulu  
  • Oulu 19.-20.11.2021, TÄYNNÄ (paikka vahvistetaan myöhemmin)

Koulutustapahtuman sisältö on kaksipäiväinen, joista ensimmäisenä päivänä syvennytään ideoinnin ja suunnittelun sekä käsityöprosessin arvioinnin problematiikkaan. Toisena päivänä työskennellään käytännön läheisemmin erilaisissa työpajoissa. Luennoista ja työpajoista lisätietoa löytyy täältä

Tutustu tapahtuman asiantuntijoihin täältä

Koulutus on suunnattu käsityön aineenopettajille, luokanopettajille, vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen opettajille. Koulutustapahtumaan osallistumisesta saat osallistumistodistuksen (esim. veso-päiviä varten).

Koulutustapahtuman kulut

Koulutus on Opetushallituksen rahoitama.  Itse koulutukseen osallistuminen on ilmaista, eikä osallistujille synny erillisiä materiaalikustannuksia.

Huomioithan, että sijais-, matka- tai majoituskuluja ei korvata koulutuksen puolesta. Muistathan, että ne voi vähentää veroilmoituksen tulonhankkimiskuluina. 

Koulutuspäivien aikana tarjotaan aamu- ja/tai iltapäiväkahvit. Lounas on omakustanteinen.


Ilmoittautuminen

Koulutukseen mahtuu 60 henkilöä/ kaupunki. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin 60, osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset täältä

Ilmoittautuminen avautuu 10.5.2021 klo 17.00. Saat vahvistuksen koulutuspaikasta erillisellä sähköpostilla.

Mahdollisista peruutuspaikoista ilmoitetaan Tekstiiliopettajaliiton sosiaalisen median kanavilla.

Ilmoittautumisen yhteydessä valitaan lauantain työpajat oman mielenkiinnon mukaan. Jos osallistujamäärä pajoissa kasvaa liian suureksi, järjestäjällä on oikeus muuttaa pajavalintaa.


Terveys ja turvallisuus

Koulutuspäivien osallistujamäärä on rajallinen vallitsevan koronatilanteen takia.  Viranomaispäätösten niin määrätessä, tapahtumia siirretään.  Tapahtuman järjestelyissä huomioidaan terveysturvallisuus.


Lisätietoja 

Osallistujille lähetetään sähköpostikirje ennen tapahtumaa. Siitä löytyvät päivitetyt tiedot koulutuspäivien kulusta kaupunkikohtaisesti. Seuraathan sähköpostiasi ennen tapahtumaa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ole yhteydessä toimisto@tekstiiliopettajaliitto.fi.