9-luokkalaisten stipendit

Tekstiiliopettajaliitto on päättänyt jakaa 10 kpl 50 euron suuruisia stipendejä ansioituneille peruskoulun päättöluokkalaisille. Näillä stipendeillä halutaan kannustaa oppilasta jatkossakin  käsitöiden pariin ja palkita onnistuneesta koulutyöstä käsitöissä. Stipendin saajaksi voi ehdottaa motivoitunutta, ahkeraa ja taitavaa käsityöntekijää tai oppilasta, joka on luova tai toiminnallaan muut huomioon ottava.

Lähetä ehdotuksesi stipendin saajasta (yksi oppilas/koulu) Tekstiiliopettajaliiton toimistolle 16.5.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toimisto@tekstiiliopettajaliitto.fi. Stipendihakemuksen löydät alta. Huom, tallennathan hakemuksen ja liitteet oppilaan nimellä. Myöhässä toimitettuja hakemuksia ei käsitellä.

Tekstiiliopettajaliiton hallitus tekee päätöksen stipendien saajista ja ilmoittaa valituille 24.5.2018. Stipendit toimitetaan postitse.

Käsityön stipendien saajat vuonna 2018

Kristell Voll                Topeliuksen yhtenäiskoulu, Turku