Sinustako järjestösihteeri?

20.8.2023

Tekstiiliopettajaliitto TOL ry hakee vakituiseen työsuhteeseen järjestösihteeriä. Järjestösihteerin tehtäviin kuuluvat muun muassa liiton maksuliikenteen ja kirjanpidon valmistelu, jäsenrekisterin ylläpito, viestintä ja tiedottaminen sekä asioiden valmistelu yhdessä hallituksen kanssa, hallituksen kokouksissa ja liittokokouksissa sihteerin tehtävien hoitaminen. Lisäksi järjestösihteeri palvelee jäsenistöä puhelimitse ja sähköpostilla.

Järjestösihteeri palkataan 1.10. 2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. Järjestösihteerin tehtävään haetaan omatoimista, vastuuntuntoista, järjestöasioista kiinnostunutta henkilöä. Työ on hyvin itsenäistä. Liiton toimisto sijaitsee Akava-talossa ja etätyöskentely on mahdollista. Toimistolla pitää käydä säännöllisesti. Järjestösihteerin työaika on 40 tuntia / kk (n. 10 tuntia / vko), tehtävän palkka on 500 € / kk. Koeaika on 6 kuukautta.

Työ edellyttää digitaalista- sekä sosiaalisen median osaamista, itseohjautuvuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Järjestösihteerin työstä saat perspektiiviä käsityön opetusalalle sekä mittavaa kokemusta järjestötyöstä. Työyhteisönäsi toimii liiton hallitus, jossa on laajan käsityön opetusalan kokemuksen omaavia henkilöitä.


Vapaamuotoiset hakemukset yhteystiedoilla toimitetaan liiton puheenjohtajan sähköpostiin 8.9.2023. klo 18 mennessä puheenjohtaja@tekstiiliopettajaliitto.fi.


Lisätietoja tehtävästä antaa Tekstiiliopettajaliiton puheenjohtaja Minna Hankala-Vuorinen puheenjohtaja@tekstiiliopettajaliitto.fi tai p. 050 3281058.

Haastattelut toteutetaan etänä viikolla 37.