Jäsenedut

  • Sähköinen Tekstiiliopettaja-lehti neljä kertaa vuodessa
  • Jäsenkirje noin 8 kertaa vuodessa, jokaisen hallituksen kokouksen jälkeen
  • Vuosittaiset syyskoulutuspäivät sekä muita koulutuspäiviä ja tapahtumia
  • Mahdollisuus liittyä jäsenten sähköpostilistalle, jossa tiedotetaan mm. edunvalvonta-asioista
  • Lisäksi liitto ylläpitää kaikille käsityönopettajille tarkoitettua sijaislistaa Facebookissa, jonka kautta voit helposti löytää sijaisen tarvittaessa tai voit ilmoittautua itse sijaiseksi alueellesi.
  • Muita jäsenetuja vuonna 2023:

Eurokangas 

10 % alennus normaalihintaisista kankaista ja ompelutarvikkeista kaikissa Eurokankaan myymälöissä sähköistä jäsenkorttia esittämällä. Tutustu valikoimaan Eurokankaan verkkokaupassa ja lue lisää palveluistamme tekstiiliopettajille.

Named 

20 % alennusta koodilla koko valikoimasta verkkokaupassa. Alekoodi on voimassa vuoden loppuun asti. Koodin saat jäsensivuilta

Kukkasen puoti

 kukkasenpuoti.fi -verkkokaupasta myönnetään TOL:n jäsenille vuoden 2023 ajan -15% alennus seuraavista tuoteryhmistä: DIY ompelutarvikkeet- valikon kaikki tuoteryhmät (sis. napit sekä hakaset, soljet ym), DIY materiaalit- valikon alta tuoteryhmät helmet ja nippelit sekä kaikki koirarotumagneetit. Alennuksen saa samoista tuotteista myös messuilla todistamalla TOL-jäsenyytensä.

Dream Circus

15% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteistamme (ei koske lahjakortteja). Myös tehtaanmyymälässä Varkaudessa edun käyttäminen onnistuu. 

Vuonue

10% alennus verkkokaupassa. Putiikissa saa saman alennuksen, kun näyttää jäsensivuja.  Vuonueelle saa tulla myös pienet ryhmät käymään ja esim. kurssimateriaaleja on mahdollista tilata tukkuhinnoin. Niistä voi kysyä erikseen.

Urpolan Tilapuoti

Tarjoamme Tekstiiliopettajaliiton jäsenille -15% alennuksen kaikista tuotteistamme verkkokaupassamme sekä kivijalkaliikkeessämme. Alennuskoodi on voimassa vuoden 2023 loppuun asti ja koodin saat jäsensivuilta. Kivijalkakaupassa alennuksen saat sähköistä jäsenkorttia näyttämällä.

Valikoimastamme löydät tilamme suomenlampaiden ja kainuunharmaksien villalankoja, huovutusvillaa, villapohjallisia, lampaantaljoja, käsitöitä ja sisustustuotteita yms.

Nannan Paperi & Helmi

-15% kaikista, myös jo alennetuista, tuotteista. Myymälässä edun voi lunastaa jäsenkortilla. Lisätietoa jäsensivuilla.

Ilo Yarn

-10% ILO Yarnin omista Aara-langoista. Edun saadaksesi esitä liikkeessä kassalla jäsenkortti. Etu käytettävissä myös verkkokaupassa.

Opiskelijajäsenten lisäetu

Opiskelijajäsenemme saavat liittoon liittyessään itselleen Tekstiiliopettajaliiton oman haalarimerkin.