SÄKÄT 

Suunnittele! Äimisty! 

Käsityön teknologiaa kaikille!

SÄKÄT!-koulutuksen etäpäivästä on nyt lähetetty infoa sekä Teams-linkki osallistujien sähköpostiin. Katso siis myös roskapostikansio. Jos viestiä ei edelleenkään näy, vaikka olet ilmottautunut, ole yhteydessä toimisto@tekstiiliopettajaliitto.fi 

SÄKÄT -Suunnittele! Äimisty! KÄsityön Teknologiaa kaikille! -koulutuskokonaisuus tuo teknologian kaikkien saataville. Täydennyskoulutus käsityötä opettaville edistää digitaalista tasa-arvoa oppijoiden kesken. Arviointiosaamisen, suunnittelun, toteutuksen ja ideoinnin digitaaliset ja teknologiset työkalut tulevat tutuksi tässä kolmipäiväisessä koulutuskokonaisuudessa.

Koulutus alkaa etäpäivällä, joka sisältää asiantuntijapuheenvuoroja ja teknologioihin tutustumista. Toinen koulutuspäivä on lähipäivä, jossa oppimista syvennetään neljällä eri paikkakunnalla. Lähipäivänä keskitytään kokeilemaan erilaisia käsityöprosessiin soveltuvia digitaalisia ja teknologisia ratkaisuja. Kolmas kokoontumiskerta perustuu itsereflektioon ja koulutuksen alussa annetun kehitystehtävän purkuun. Koulutus tuo teknologian kaikkien saataville, kun opettajien digi- ja teknologiset taidot vahvistuvat. Luennoista ja työpajoista lisätietoa löytyy täältä.

Lähipäivien koulutus tapahtuu samansisältöisenä Helsingissä, Jyväskylässä ja Rovanimellä. 

Turun koulutuspäivät olemme joutuneet perumaan ja Turkuun ilmoittautuneisiin olemme erikseen yhteydessä.


Koulutuspäivät


Kaikille yhteinen etäpäivä  18.1.2023 ZOOM -alustalla.


Helsinki 

Lähikoulutus 4.2.2023

Etäpäivä 2: 22.3.2023

Jyväskylä 

Lähikoulutus 11.2.2023 

Etäpäivä 2:  18.4.2023

Rovaniemi  

Lähikoulutus 18.3.2023 

Etäpäivä 2: 3.5.2023


Koulutus on suunnattu käsityön aineenopettajille, luokanopettajille, vapaan sivistystyön ja taiteen perusopetuksen opettajille. Koulutustapahtumaan osallistumisesta saat osallistumistodistuksen (esim. veso-päiviä varten).

Koulutustapahtuman kulut

Koulutus on Opetushallituksen rahoitama.  Itse koulutukseen osallistuminen on ilmaista, eikä osallistujille synny erillisiä materiaalikustannuksia.

Huomioithan, että sijais-, matka- tai majoituskuluja ei korvata koulutuksen puolesta. Muistathan, että ne voi vähentää veroilmoituksen tulonhankkimiskuluina. 


Ilmoittautuminen

Koulutukseen mahtuu 50 henkilöä/ kaupunki. Jos ilmoittautuneita on enemmän kuin 50, osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Sitovat ilmoittautumiset täältä. 

Ilmoittautuminen avautuu 7.11.2022 klo 17.00. Saat vahvistuksen koulutuspaikasta erillisellä sähköpostilla.

Mahdollisista peruutuspaikoista ilmoitetaan Tekstiiliopettajaliiton sosiaalisen median kanavilla.


Lisätietoja 

Osallistujille lähetetään sähköpostikirje ennen tapahtumaa. Siitä löytyvät päivitetyt tiedot tapahtumien kulusta kaupunkikohtaisesti. Seuraathan sähköpostiasi ennen tapahtumaa.

Jos sinulla on jotain kysyttävää, ole yhteydessä toimisto@tekstiiliopettajaliitto.fi.

Osallistumistodistukset

Osallistumistodistukset lähetetään sähköpostilla toukokuun lopussa niille osallistujille, jotka olivat läsnä viimeisessä etäosuudessa. 

Jos et päässyt viimeiseen osuuteen ja tarvitset osallistumistodistuksen, olethan yhteydessä toimistoon(toimisto(at)tekstiiliopettajaliitto.fi ja kerrot, mistä päivästä osallistumistodistuksen haluat.