Så Vitt Jag Vet

Text Stina Berger-Eirola, bild Susanne Nybäck

www.savittjagvetblogg.blogspot.fi

Susanne Nybäck säger själv att hon är en pysseltokig inredningsbloggare som alltid har något projekt på gång. Hon jobbar som textillärare till vardags men är en flitig bloggare som du kan följa på bloggen Så Vitt Jag Vet, www.savittjagvetblogg.blogspot.fi. Där hittar du trevliga idéer som inte är svåra att förverkliga. Fina bilder ger inspiration till att själv börja förändra sin omgivning.
 

Orsaken till att du började blogga?

Det var mina kolleger som sa att skall du inte börja blogga. Jag höll på och målade möbler och de ville att jag skulle visa hur jag gjorde. Själv hade jag knappt läst några bloggar då.
Min rektor som har en kakblogg visade mej handgripligen hur man gör. Så det är nog på grund av min goda rektor som jag började med bloggen.
Jag tycker det är viktigt att fotona är bra i en blogg, så jag köpte en systemkamera som jag började leka med. Fotointresset växte och nu dokumenterar jag mina projekt på bloggen just med bilder.

Vem följer din blogg?

Svårt att säga, men jag tror att det är personer som gillar att fixa och få idéer. Jag vet också att mina gamla elever följer min blogg.
Det skojiga är att mina läsare kommer från hela världen. Bloggvärlden har inga gränser.

Varifrån får du alla idéerna?

Det är väldigt olika. Just nu har jag en idé i huvudet som föddes då såg jag såg på Så skall det låta. Få se om det blir något av det. Det kan ofta vara någon bild, t ex från en annan blogg eller Pinterest.

Du gör mycket själv. Hur hinner du med allt?

Jag har alltid gjort massor, kanske ligger det i min natur. Med min blogg vill jag inspirera andra att skapa med sina 

Varifrån skaffar du ditt material?

Naturen, loppisar, återanvändning mm.

Vilka råd ger du till någon som vill börja blogga?

Skaffa en bra kamera. Bilder säger mer än tusen ord. Fråga någon som bloggat. www.blogger.com är ett bra koncept för bloggare. Jag kan varmt rekommendera bloggandet, det ger inspiration…